Idag lanserar Lärande två nya varumärken för Lärande Förskolor och Grundskolor AB

28 september 2022

Idag - den 3 oktober - lanserar Lärande två nya varumärken – Lärande Förskola och Lärande Grundskola. Det innebär att de förskolor och grundskolor som sedan 1 juli leds operativt av Lärande Förskolor och Grundskolor AB får nya namn och kommer att utgå ifrån en gemensam Lärandemodell utifrån ett pedagogiskt koncept.

Idag lanserar Lärande två nya varumärken för Lärande Förskolor och Grundskolor AB

- Lärande förskola och Lärande grundskola är skolor för en ny tid. Vi vill att eleverna ska få uppleva ett värdeskapande och meningsfullt lärande, känna sig trygga, få möjlighet att vara kreativa i ett sammanhang, omges av trygga och inspirerande lärare och där lärandet även skapar värde för andra. Allt vi gör utgår vi från ett helhetstänkande med eleven och barnet i fokus, säger Marina Malmqvist, VD för Lärande Förskolor och Grundskolor AB. 

Med anledning av varumärkes- och namnbytet lanseras även två nya hemsidor med nya adresser: www.larandeforskola.se och www.larandegrundskola.se. Till detta lanseras även nya konton för våra sociala medier såsom Facebook (Lärande Förskola & Lärande Grundskola) och Instagram (@larandeforskola & @larandegrundskola), följ oss gärna där. 

Nya logotyper kommer successivt att märkas av och presenteras på exempelvis webbar, sociala medier, skyltar och i utskick till elever och vårdnadshavare. Lanseringen firas på olika sätt runt om i våra förskolor och grundskolor, tillsammans med barn, elever och personal.